Monge Dog Speciality line All Breeds Adult Lamb, Rice, Potatoes

Linia specială Kibbles Monge natural superpremium, alături de miel, orez și cartofi, este o dietă completă și echilibrată pentru toate rasele de câini adulți care au nevoie de alimente foarte digerabile.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Linia de specialitate pentru câini Monge Dog Speciality line All Breeds Adult Lamb, Rice, Potatoes este o hrană uscată completă, din carne de miel, pentru câini adulți, ideală pentru câini adulți de toate mărimile și rasele.

Această hrană oferă o combinație delicioasă de aromă de miel și orez cu cartofi:
Carne de miel este o sursă de proteine de înaltă calitate, conținând aproape toți aminoacizii esențiali. Bogată în vitamine B și minerale. Carne ușor de digerat, care contribuie la un sistem digestiv sănătos.
– Orezul este o cereală ușor de digerat, care ajută digestia și protejează intestinele și stomacul. Este o sursă ideală de carbohidrați vegetali și este recomandat în special pentru câinii cu stomacuri sensibile.
Cartofii sunt bogați în vitaminele A, B, C și carbohidrați. Datorită conținutului său de potasiu, are un efect pozitiv asupra funcției cardiace. Este o legumă bogată în minerale și vitamine, care favorizează dezvoltarea unor mușchi bine dezvoltați.

Sulfat de condroitină și glucozamină susțin sănătatea articulațiilor și a cartilajelor. calciu și fosfor contribuie la menținerea sănătății oaselor.

Levă de bere ajută la stabilizarea florei intestinale a animalelor, are un efect pozitiv asupra pielii și a blănii. Este bogată în antioxidanți, contribuind la îngroșarea și strălucirea blănii. Conținutul de vitamina B promovează un apetit sănătos.

Pulpa, usturoiul, vitaminele și mineralele din hrană ajută la întărirea sistemului imunitar al cățeilor. XOS (xiloligozaharidele), prebiotice naturale, promovează sănătatea intestinală.

Proteinele (25%) și grăsimile (16%) echilibrate oferă energia potrivită pentru o viață fericită și activă

Ingrediente: Cartofi (proaspeți 10%, deshidratați 28%), orez, concentrat de proteine din cartofi, grăsimi animale (conținut de grăsime din ulei de pui 99,5%, conservat cu antioxidanți naturali), porumb, pulpă de sfeclă, drojdie de bere (sursă de MOS și vitamina B12) , proteine animale hidrolizate, XOS (xiloligozaharide 3 g/kg), drojdie hidrolizată (MOS), yucca schidigera, spirulină, cartilaj hidrolizat (sursă de sulfat de condroitină), crustacee hidrolizate (sursă de glucozamină), metilsulfonilmetilmetilmetan, metilsulfonilmetilmetan din rădăcină, metilsulfonilmetilmetan, metilsulfonilmetilmetan, metilsulfonilmetilmetan, usturoi uscat.

Compoziție analitică: Proteină brută 25,00%, Uleiuri și grăsimi brute 16,00% Fibre brute 2,20% Cenușă brută 7,50% Calciu 1,60% Fosfor 1,20%, Acizi grași esențiali Omega-6 4,00%, Acizi grași esențiali Omega-3 0,60%, Energie metabolizabilă 4.100 Kcal/Kg

Suplimente nutriționale: Aditivi nutriționali / kg, clorură de colină 2.500 mg., inositol 3,50 mg., E5 sulfat de mangan monohidrat 35 mg., E6 oxid de zinc 160 mg., E4 sulfat de cupru pentahidrat 13 mg., E1 sulfat feros monohidrat 110 mg., E8 selenit de sodiu 0,22 mg., E2 iodat de calciu 1,80 mg., L-carnitină 320 mg., DL-metionină pură din punct de vedere tehnic 6,40 g.

Petguru logo
Monge Dog Speciality line All Breeds Adult Lamb, Rice, Potatoes
259,01 lei