Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic Puppy (miel, cartofi dulci, merișor)

Pentru căței, câini cu digestie sensibilă, alergii alimentare și mâncăcioși pretențioși.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic Puppy (miel, cartof dulce, merișor) este o hrană uscată completă, fără cereale, pentru căței, special concepută pentru căței cu alergii alimentare, digestie sensibilă și pretențioși.

  • Ingredientul principal al dietei este carnea proaspătă de miel, bogată în proteine de înaltă calitate și care conține toți aminoacizii esențiali. Carnea de miel este bogată în vitaminele B și minerale și este ușor digerabilă pentru a promova un sistem digestiv sănătos.
  • Cartofii dulci, care au un conținut ridicat de antioxidanți și fibre, și pulpa de morcov uscat ajută funcția intestinală, contribuind la o funcție digestivă optimă.
  • Glucozamina și sulfatul de condroitină din dietă susțin sănătatea articulațiilor și a cartilajelor, ceea ce este deosebit de important pentru cățeii în curs de dezvoltare.
  • Alimentația nu conține cereale și este hipoalergenică, ceea ce o face o alegere ideală pentru cățeii cu alergii alimentare și sisteme digestive sensibile.
  • Vegetalele (mazăre, pulpă de sfeclă, țelină, morcovi) FOS (fructo-oligozaharide) și prebioticele susțin funcția digestivă optimă la căței. Merișoarele și conținutul lor ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale, ajută sistemul imunitar.
  • Uleiul de somon, acizii grași omega-3 și omega-6 din alimentație au un efect pozitiv asupra pielii și a blănii cățeilor, promovând dezvoltarea sănătoasă a acestora.

Această hrană este o alegere ideală pentru cățeii cu stomacuri sensibile, ținând cont de nevoile lor nutriționale și oferindu-le nutrienții potriviți pentru a contribui la dezvoltarea lor sănătoasă și la o viață fericită.

Alimentație: carne de miel (congelată) 16%, proteine de miel (uscate) 15%, făină de cartofi, cartofi dulci 12%, amidon de cartofi, proteine de cartofi, mazăre (uscată), ulei de somon 3%, untură de pasăre, proteine hidrolizate, pulpă de sfeclă uscată, drojdie (uscată) 0,7%, proteină de mazăre, colostru (0,3%), cicoare (uscată), pătrunjel (uscat), sulfat de condroitină 0,05%, glucozamină 0,05%, yucca (uscată), țelină (uscată), piure de roșii (uscat), morcov (uscat), merișor (uscat, 0,001%).

Constituenți analitici: Proteine: 26,0%, Grăsimi: 14,0%, Fibre brute: 2,0%, Cenușă: 7,9%, Acizi grași Omega-3: 0,45%, Acizi grași Omega-6: 1,30%, Calciu: 1,45%, Fosfor: 0,95%.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic Puppy (miel, cartofi dulci, merișor)
84,37 lei540,48 lei