Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic (păstrăv, ulei de pește, glucozamină, condroitină)

Pentru câini adulți cu digestie sensibilă, alergii alimentare și pretențioși.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic (păstrăv, ulei de pește, glucozamină, condroitină) este o hrană uscată completă, fără cereale, pentru câini adulți, special concepută pentru câini cu alergii alimentare, digestie sensibilă și pretențioși.

  • Sursa principală de proteine animale din dietă este păstrăvul, care este bogat în proteine, acizi grași esențiali și vitaminele A, B12 și D. Este o hrană ușor de digerat și gustoasă, care oferă câinelui nutrienții potriviți.
  • Glucozamina și sulfatul de condroitină din dietă susțin sănătatea articulațiilor și a cartilajelor, ajutând câinii să-și mențină mobilitatea și agilitatea.
  • Această hrană nu conține cereale și este hipoalergenică, ceea ce o face o alegere ideală pentru câinii adulți cu alergii alimentare și sisteme digestive sensibile.
  • Legumele din dietă, cum ar fi mazărea și pulpa de sfeclă, sunt bogate în fibre, iar fructo-oligozaharidele (FOS) și prebioticele susțin funcția digestivă optimă.
  • Ceaiul, vitaminele și mineralele întăresc sistemul imunitar, ajutând câinii să mențină o imunitate sănătoasă.
  • Uleiul de pește, acizii grași omega-3 și omega-6 din dietă sunt benefici pentru pielea și blana câinilor, ajutând la menținerea unei pieli sănătoase și a unei blănuri strălucitoare.

Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic Food oferă câinilor nutrienții potriviți, ținând cont în același timp de nevoile și gusturile specifice ale câinilor sensibili.

Aliment: Făină de cartofi, păstrăv (congelat 12,5%), păstrăv (uscat, 12,5%), mazăre (uscată), pulpă de sfeclă uscată (6%), grăsime animală, proteine din cartofi, proteine hidrolizate (vegetale), fosfat monocalcic, drojdie (uscată), ulei de pește (1%), cicoare (uscată, 0,15%), glucozamină (0,035%), sulfat de condroitină (0,035%).

Constituenți analitici: Proteine: 22,0% Grăsimi: 12,5%, Fibre brute: 3,2%, Cenușă brută: 6,7%, Calciu: 1,1%, Fosfor: 0,9%, Acizi grași Omega-3: 0,55%, Acizi grași Omega-6: 1,50%.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Happy&Fit Superior Grain Free Hypoallergenic (păstrăv, ulei de pește, glucozamină, condroitină)
247,60 lei461,10 lei