Hrană uscată pentru câini Monge All Breeds Adult cu somon și orez

Monge All Breeds Adult Salmon & Rice hrană uscată pentru câini adulți.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Monge All Breeds Adult Salmon and Rice este o hrană uscată completă cu somon pentru câini adulți

Ideală pentru câini adulți de toate mărimile și rasele.

Aromă de somon și orez:
Salmon conține proteine foarte digerabile. Bogat în acizi grași omega-3 – EPA, DHA care au efecte antiinflamatorii și îmbunătățesc funcția cerebrală. De asemenea, aceștia ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii.
– Orezul este o cereală ușor de digerat care ajută digestia și este ușor pentru intestine și stomac. Este o sursă ideală de carbohidrați vegetali pentru câinii cu stomacuri sensibile.

Pulpa, vitaminele, mineralele, usturoiul, oregano și spirulina ajută la întărirea sistemului imunitar la căței.

Levătura de bere ajută la stabilizarea florei intestinale a animalelor de companie. Efecte pozitive asupra pielii și a blănii. Bogată în antioxidanți, ajută la a face blana animalului mai luxuriantă și mai strălucitoare. De asemenea, are un efect pozitiv asupra apetitului datorită conținutului de vitamina B.

Glucozamina și sulfatul de condroitină sprijină menținerea sănătății articulațiilor și a cartilajelor. Conținutul de calciu și fosfor este benefic pentru oase și dinți.

Conținutul echilibrat de proteine (25%) și de grăsimi (14%) oferă câinilor energia de care au nevoie pentru a duce o viață fericită și activă.

Mâncare: Pește (somon proaspăt 10%, deshidratat 26%), orez, concentrat de proteine din cartofi, porumb, pulpă de sfeclă, gluten de porumb, drojdie de bere (sursă de MOS și vitamina B12), proteine animale hidrolizate, grăsimi animale (conținut de grăsime din ulei de pui 99,6%) conservate cu antioxidanți naturali), făină de ovăz (bogată în fibre nobile), XOS (xilo-oligozaharide 3 g/kg), drojdie hidrolizată (MOS), yucca schidigera, spirulină, cartilaj hidrolizat (sursă de sulfat de condroitină), crustacee hidrolizate (sursă de glucozamină), metilsulfonilmetan, rădăcină de echinacea, oregano, usturoi uscat.

Date analitice: proteină brută 25,00%, uleiuri și grăsimi brute 14,00%, fibre brute 2,50%, cenușă brută 6,50%, calciu 1,20%, fosfor 0,90%, acizi grași esențiali omega 6 4,00%, acizi grași esențiali omega 3 0,30%, energie metabolizabilă 4,020 kcal/kg.

Aditivi alimentari/kg: vitamina A 26 000 UI, vitamina D3 1800 UI, vitamina E 200 mg, vitamina B1 22 mg, vitamina B2 25 mg, vitamina B6 12 mg, vitamina B12 230 mg, biotină 30 mg, niacină 80 mg, vitamina C 130 mg, acid pantotenic 30 mg, acid folic 2,90 mg, clorură de colină 3600 mg, inositol 3,60 mg, E5 sulfat de mangan monohidrat 36 mg, E6 oxid de zinc 170 mg, E4 sulfat de cupru pentahidrat 10 mg, E1 sulfat feros monohidrat 110 mg, E8 selenit de sodiu 0,20 mg, iodat de calciu E2 3,50 mg, L-carnitină 128 mg, DL-metionină de calitate tehnică 1,4 g.

Aditivi tehnologici: Amestec natural de tocoferoli și extracte de Rosmarinus officinalis.

Aditivi senzoriali: 20 mg extract natural de castane, 300 mg extract de anghinare.

 


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Hrană uscată pentru câini Monge All Breeds Adult cu somon și orez
233,46 lei466,92 lei