Hrană pentru câini Monge All Breed Adult Hypoallergenic Salmon & Tuna

Linia specială de hrană uscată hipoalergenică super premium pentru câini de la Monge Natural, care folosește somon și ton, oferă o dietă completă și echilibrată pentru câinii adulți de toate rasele și mărimile, pentru a preveni intoleranța alimentară.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Monge All Breed Adult Hypoallergenic Salmon & Tuna este o hrană uscată completă pentru câini adulți, care oferă o combinație delicioasă de somon și ton.

Această hrană este ideală pentru câini adulți de toate mărimile și rasele.
Compoziția sa hipoalergenică îi permite să fie consumată de câinii cu intoleranțe alimentare sau cu stomacuri sensibile.

Salmon este o sursă de proteine ușor digerabilă, bogată în acizi grași omega-3 (EPA, DHA), care au proprietăți antiinflamatorii și susțin funcția cerebrală. De asemenea, aceștia ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii. Tonul are proprietăți de stimulare a sistemului imunitar și este bogat în vitamina B12 și minerale. Este, de asemenea, o sursă bogată de proteine și conține acizi grași omega-3, care au, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii.
Rașca este o cereală ușor digerabilă care ajută digestia și protejează intestinele și stomacul. Este recomandat în special pentru câinii cu stomacuri sensibile, fiind o sursă ideală de carbohidrați vegetali.

Pulpa de sfeclă, vitaminele și mineralele din această hrană ajută la întărirea sistemului imunitar al câinilor.

– Sulfatul de condroitină și glucozamina ajută la menținerea sănătății articulațiilor și a cartilajelor.

Acizii grași omega-6 și omega-3 care se găsesc în uleiul de pește au efecte benefice asupra pielii și părului.

Contenutul echilibrat de proteine (24%) și grăsimi (12%) oferă câinilor energia de care au nevoie pentru a duce o viață fericită și activă.

Nutriție:Rezol (58%), somon (proaspăt 8%, deshidratat 10%), ton (deshidratat 10%), drojdie (sursă de MOS și vitamina B12), ulei vegetal (conservat cu antioxidanți naturali), ulei de pește (ulei de somon conservat cu antioxidanți naturali), pulpă de sfeclă de zahăr, yucca schidigera, XOS (Xylo – oligozaharide 3 g/kg), hidrolizat de drojdie (MOS), hidrolizat de cartilaj (sursă de sulfat de condroitină), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină), metil sulfonil metan.

Compoziție analitică: Proteină brută 24,00%, Uleiuri și grăsimi brute 12,00% Fibre brute 2,00% Cenușă brută 6,50% Calciu 1,40% Fosfor 1,10%, Acizi grași esențiali Omega 6 3,60%, Acizi grași esențiali Omega 3 0,90%, Energie metabolizabilă 3.940 Kcal/kg.

Suplimente nutriționale: Aditivi nutriționali / kg.500 mg, 3,60 mg inositol, E5 sulfat de mangan monohidrat 32 mg, 150 mg oxid de zinc E6, E4 sulfat de cupru pentahidrat 13 mg, E1 sulfat feros monohidrat 110 mg, E8 selenit de sodiu 0,20 mg, 1,80 mg iodat de calciu E2, L-carnitină 100 mg, DL-metionină pură din punct de vedere tehnic 1,6 g.

Se poate folosi ca atare sau umezit cu apă caldă. Dozele pot varia în funcție de nevoile anumitor rase. Este important ca câinele să aibă întotdeauna apă proaspătă și curată. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Petguru logo
Hrană pentru câini Monge All Breed Adult Hypoallergenic Salmon & Tuna
68,00 lei465,54 lei