Hrană pentru câini Monge Mini Adult cu somon și orez

Alimentație pentru câini Mini Adult pentru adulți cu somon și orez.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Monge Mini Adult Somon și Orez este o hrană completă cu aromă de somon, special concepută pentru câinii adulți de talie mică.

Această hrană uscată este special formulată pentru a satisface nevoile câinilor adulți de talie mică.

Combinația delicioasă de aromă de somon și orez este un adevărat răsfăț.

  • Salmonul conține proteine ușor digerabile și este bogat în acizi grași omega-3, cum ar fi EPA și DHA. Acești acizi grași esențiali au proprietăți antiinflamatorii, susțin funcția cerebrală și ajută la sănătatea pielii și a blănii.
  • Rezul este o cereală ușor de digerat care ajută digestia și este ușor pentru intestine și stomac. O sursă vegetală ideală de carbohidrați pentru câinii cu stomacuri sensibile.

Sulfat de condroitină și glucozamină susțin menținerea articulațiilor și a cartilajelor sănătoase. Calciu și fosfor sunt benefice pentru sănătatea oaselor și a dinților.

Pulpa, vitaminele, usturoiul, oregano și spirulina din alimentație întăresc sistemul imunitar al cățeilor.

Levura de bere ajută la stabilizarea florei intestinale, are un efect pozitiv asupra pielii și a blănii și este bogată în antioxidanți care ajută la îmbogățirea și strălucirea blănii. Conținutul său de vitamine B are un efect pozitiv asupra apetitului. Iar prebioticele naturale sprijină digestia cățeilor.

Conținutul echilibrat de proteine (25%) și grăsimi (14%) le oferă câinilor energia de care au nevoie pentru o viață fericită și activă.

Nutriție: Pește (somon uscat 34%, somon proaspăt 10%), orez (15%), pulpă de sfeclă uscată, drojdie de bere, proteine hidrolizate din pește, ulei de pește (ulei de somon), minerale, produse din drojdie (manano-oligozaharide MOS 1%), xilo-oligozaharide (XOS 0,3%), yucca schidigera (0,3%), făină de alge (spirulină – Arthrospira platensis 0,3%), produse din prelucrarea plantelor (rădăcină de Echinacea purpurea 0,2%, Origanum Vulgare 0,1%), usturoi uscat (0,2%), glucozamină, sulfat de condroitină.

Compoziție analitică: Proteină brută: 25%, Fibre brute: 2,5%, Grăsimi brute: 14%, Cenușă brută: 6,5%, Calciu: 1,2%, Fosfor: 0,9%, Acizi grași Omega-3: 0,6%, Acizi grași Omega-6: 2,8%, Energie metabolizată: 4020 kcal/kg.

Aditivi/kg: Vitamina A (acetat de retinil) 30 770 UI, Vitamina D3 1 610 UI, Vitamina E (all-rac-alfa-tocoferil-acetat) 72 mg, Seleniu (selenit de sodiu 0,4 mg) 0,2 mg, Mangan (sulfat de mangan monohidrat 99 mg) 32 mg, Zinc (oxid de zinc 187 mg) 150 mg, Cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat 50 mg) 12 mg, Fier (sulfat de fier (II) monohidrat 326 mg) 107 mg, Iod (iodat de calciu anhidru 2,6 mg) 1,7 mg, L-carnitină: 100 mg, DL-metionină (pură tehnic): 1900 mg.
Aditivi tehnologici: Amestec natural de tocoferoli și extracte de Rosmarinus officinalis.

Aditivi senzoriali: 20 mg extract natural de castane, 300 mg extract de anghinare.
Poate fi folosit în forma sa sau umezit cu apă călduță.
Dozajul poate varia în funcție de nevoile individuale ale câinelui. Este important ca câinele să aibă întotdeauna apă proaspătă și curată. Păstrați-l într-un loc răcoros și uscat.

Petguru logo
Hrană pentru câini Monge Mini Adult cu somon și orez
266,68 lei533,37 lei