Julius-K9 Hypoallergenic Adult Fish & Rice

Julius-K9 Hypoallergenic Fish & Rice este o hrană hipoalergenică pentru câini cu pește și orez. Rețetă de pui.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Julius-K9 Hypoallergenic Fish & Rice este o hrană uscată de înaltă calitate pentru câini adulți cu o combinație de arome de pește și orez. Această hrană este în mod specific hipoalergenică, ceea ce o face o alegere ideală pentru câinii cu intoleranțe alimentare sau cu stomacuri sensibile.

  • Sursa principală de proteine animale din această hrană este peștele, care este ușor digerabil și conține proteine de înaltă calitate. Carnea de pește este bogată în acizi grași omega-3, care au o serie de beneficii pentru sănătate. Acizii grași omega-3 întăresc sistemul imunitar, susțin sănătatea pielii și a blănii și au proprietăți antiinflamatorii.
  • Julius-K9 Hypoallergenic Fish & Rice conține prebiotice FOS, care promovează o floră intestinală digestivă sănătoasă. Prebioticele hrănesc bacteriile benefice din tractul intestinal, îmbunătățind sănătatea digestivă și procesele metabolice.
  • Alimentul conține, de asemenea, glucozamină, un compus natural care ajută la menținerea sănătății cartilajelor și susține sistemul musculo-scheletic.
  • Julius-K9 Hypoallergenic Fish & Rice conține, de asemenea, ingrediente naturale, cum ar fi merele și morcovii, care au un efect pozitiv asupra digestiei și a sănătății digestive generale datorită conținutului lor de fibre.
  • Alimentul conține cantități echilibrate de vitamine și minerale care susțin sistemul imunitar și sănătatea generală.

În general, hrana uscată Julius-K9 Hypoallergenic Fish & Rice conține toți nutrienții de care un câine adult normal activ are nevoie pentru o masă sănătoasă.

Compoziție: Ingrediente din carne și animale (făină de carne: pește 26,00%; carne de vită 9,50%), porumb, tărâțe, grâu, orez, măr, morcov, glucosamină condroitină, F.O.S., extract de yucca schidigera.

Compoziție analitică:proteine brute 26,00%, grăsimi și uleiuri 14,00%, cenușă brută 5,50%, fibre brute 2,60%, umiditate 10,00%.

Petguru logo
Julius-K9 Hypoallergenic Adult Fish & Rice
52,83 lei513,34 lei