JULIUS-K9 Hypoalergenic SENIOR/LIGHT LAMB&Rice

JULIUS K-9 Hypoallergenic Senior Lamb & Rice – Hrană completă pentru câini din carne de miel și pește – pentru câini senior de toate raselel. Carnea de miel și carnea de pește sunt surse de carne hipoalergenice, potrivite pentru hrănirea câinilor cu alergii la carne pui.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Julius-K9 Hypoallergenic Senior Lamb & Rice este o hrană uscată foarte gustoasă pentru câini mai în vârstă, combinația dintre miel și orez, o face o hrană foarte atractivă.

  • Hipoalergenică, ceea ce o face o alegere ideală pentru câinii cu intoleranțe alimentare. Sursa principală de origine animală este mielul, care este bogat în proteine de înaltă calitate. Carnea de miel conține aproape toți aminoacizii esențiali și este bogată în vitaminele B și minerale. De asemenea, este ușor digerabilă, ceea ce ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.
  • Prebioticele FOS din hrana Julius-K9 Hypoallergenic Senior Lamb & Rice promovează creșterea bacteriilor digestive pentru o digestie sănătoasă și reglează procesele metabolice. Acest lucru contribuie la o digestie și la dezvoltarea unei flore intestinale sănătoase.
  • Prezența glucozaminei în dietă susține menținerea cartilajelor sănătoase, ceea ce este deosebit de important pentru câinii mai în vârstă. Acest lucru ajută la mobilitatea lor și la buna funcționare a sistemului lor locomotor.
  • Conține ingrediente naturale precum merele și morcovii, care, datorită conținutul lor de fibre, au un efect pozitiv asupra digestiei și a sănătății digestive generale
  • Prezența acizilor grași omega-3 în hrană întărește sistemul imunitar al animalelor, promovează sănătatea pielii și a blănii și are proprietăți antiinflamatorii.
  • Vitaminele și mineralele din Julius-K9 Hypoallergenic Senior Lamb & Rice întăresc sistemul imunitar al câinilor, contribuind la menținerea sănătății și vitalității acestora.
  • Conține toate substanțele nutritive de care un câine senior cu un nivel de activitate normal are nevoie pentru o dietă sănătoasă și pentru bunăstarea generală.

Ingrediente:
Carne și materii prime de origine animală (făină de carne: miel 17,00%, pește 5,00%), grăsime de vită 3,00%, porumb, grâu, tărâțe, orez, măr, morcov, glucozamină condroitină, F.O.S., extract de yucca schidigera

Conținut:
Proteină brută 22,00%, Grăsimi și uleiuri 9,00%, Cenușă brută 8,00%, Fibre brute 4,00%, Umiditate 10,00%


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
JULIUS-K9 Hypoalergenic SENIOR/LIGHT LAMB&Rice
44,95 lei415,33 lei