Hrană pentru câini Monge Maxi Puppy și Junior cu pui

Kibbles Monge Monge Natural Superpremium Maxi Puppy și Junior Chicken hrană completă pentru căței de talie maxi.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Monge Maxi Puppy și Junior este o hrană delicioasă pe bază de carne de pui pentru căței și câini tineri de talie mare.

Concepută special pentru cățeii de talie mare.

Aceasta are o combinație delicioasă de gust de pui și orez.

  • Carnele de pui conțin proteine și aminoacizi de înaltă calitate, ușor de digerat. Este o sursă naturală de condroitină, care susține flexibilitatea articulațiilor și cartilajul sănătos.
  • Rașca este o cereală ușor de digerat, ajută digestia și este ușor pentru intestine și stomac. O sursă ideală de carbohidrați vegetali pentru câinii cu stomacuri sensibile.

Pulpa, mineralele, spirulina și vitaminele din alimentație întăresc sistemul imunitar al cățeilor.

Glucozamina și sulfatul de condroitină susțin dezvoltarea sănătoasă a articulațiilor și a cartilajelor în perioada de creștere. Hrana conține, de asemenea, echinacea, oregano și usturoi, care nu numai că fac mâncarea gustoasă, dar susțin și sistemul imunitar.

Prebioticele naturale prebioticele ajută la digestie.

Levă de bere ajută la stabilizarea florei intestinale a animalelor, are un efect pozitiv asupra pielii și a blănii. Este bogată în antioxidanți, ceea ce ajută la creșterea grosimii și strălucirii blănii. Iar conținutul său de vitamine B are un efect pozitiv asupra apetitului.

Conținutul echilibrat de proteine (28%) și de grăsimi (16%) oferă cățeilor energia de care au nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă.

Alimentare: Pui (proaspăt 10%, deshidratat 32%), orez, porumb, grăsime animală (99,6% conținut de ulei de pui, conservat cu antioxidanți naturali), pulpă de sfeclă, drojdie de bere (sursă de MOS și B12), gluten de porumb, hidrolizat animal (ulei de somon), XOS (oligozaharide xilenice 3 g/kg), drojdie hidrolizată (MOS), carbohidrați hidrogenați (proteine) yucca schidigera, spirulină, cartilaj hidrolizat (sursă de sulfat de condroitină), crustacee hidrolizate (sursă de glucozamină), metilsulfonil metan, rădăcină de echinacea, oregano, usturoi uscat sub formă de pulbere.

Compoziție analitică:Proteine de grâu 28,00%, Uleiuri și grăsimi brute 16,00%, Fibre brute 2,00%, Piper brut 7,00%, Calciu 1,50%, Fosfor 1,10%, Acizi grași esențiali Omega 6 6,50%, Acizi grași esențiali Omega 3 0,90%, Energie metabolizabilă 4.150 Kcal/kg.

Suplimente nutritive: Vitamina A 26.000 UI, Vitamina D3 1.820 UI, Vitamina E 200 mg, Vitamina B1 20 mg, Vitamina B2 25 mg, Vitamina B6 12 mg, Vitamina B12 240 mg, Biotină 32 mg, Niacină 50 mg, Vitamina C 175 mg, Acid pantotenic 30 mg, Acid folic 2,80 mg, Clorură de colină 3 200 mg, Inositol 6,00 mg, E5 sulfat de mangan monohidrat 32 mg, E6 oxid de zinc 150 mg, E4 sulfat de cupru 13 mg pentahidrat, E1 sulfat feros monohidrat 110 mg, E8 selenit de sodiu 0,20 mg, E2 iodat de calciu 1,80 mg, 140 mg L-carnitină, tehnic pur 7,5 g DL-metionină.


Ce spun clienții

0
0 review-uri

Scrie-ți opinia!

Le-ai scos din cutie?

Împărtășește-ți experiențele și părerea ta despre produsele cu comunitatea Petguru! Ajută pe alți stăpâni să ia o decizie!

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Petguru logo
Hrană pentru câini Monge Maxi Puppy și Junior cu pui
226,55 lei453,11 lei