Panzi Fitactive Junior Dog Conservă cu gâscă și iepure

FitActive JUNIOR DOG (Gâscă-Rabbit) + măr hrană umedă pentru căței. Conținut minim 32% carne.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Panzi Fitactive Junior Dog conserve de gâscă și iepure este o hrană umedă gustoasă și ușor de digerat, cu varietăți de carne, special concepută pentru căței.

Aceasta are nivelul potrivit de vitamine și conține ingredientele necesare pentru o creștere sănătoasă la căței datorită ingredientelor sale naturale.

Care cutie Panzi FitActive se mândrește cu un conținut de carne de cel puțin 32%, asigurând astfel că animalul dumneavoastră de companie primește o masă hrănitoare și sățioasă.

  • Tipurile de carne ușor de digerat, cum ar fi gâsca și iepurele, sunt ușor digerabile și prezente în proporții ideale. Diferitele tipuri de carne oferă varietate și diferite surse de proteine pentru câinele dumneavoastră.
  • Alimentația conservată conține fructe ca sursă naturală de vitamine, care este utilă pentru alimentația zilnică a câinilor. Merele sunt bogate în vitamine care susțin sistemul imunitar al câinelui dumneavoastră, în timp ce fibrele pe care le conțin ajută la digestie.
  • Această conservă delicioasă este făcută cu cereale integrale pentru a ajuta și mai mult digestia. Conține toți nutrienții esențiali de care are nevoie un cățeluș în creștere.

Caned FitActive pentru câini de gâscă și iepure poate fi alegerea ideală pentru cățelușul dvs. pentru a obține nutrienții potriviți și pentru a se bucura de gustul hranei pe măsură ce crește.

Nutriție:
Ingrediente din carne și animale (carne mixtă 24%, carne de gâscă 4%, carne de iepure 4%), cereale integrale, mere 4%, minerale.

Ingrediente analitice:
Proteină brută 9,5%, uleiuri și grăsimi brute 4,5%, cenușă brută 2,5%, fibre brute 0,3% umiditate 80%.

Petguru logo
Panzi Fitactive Junior Dog Conservă cu gâscă și iepure
7,30 lei87,58 lei