Panzi FitActive Adult Dog Conservă de gâscă, iepure și măr

Hrană umedă cu sursă diversificată de proteine cu un conținut minim de 32% carne din ingrediente naturale de înaltă calitate.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Panzi Fitactive Adult Dog Canned cu gâscă, iepure și mere pentru câini adulți.

Îmbogățită cu două tipuri de carne delicioasă, de gâscă și iepure, și măr pentru a oferi vitaminele de care aveți nevoie.

Ingredientele dedicate asigură că hrana nu este doar delicioasă, ci și completă.

Caned FitActive pentru câini gâscă și iepure este o hrană de înaltă calitate, realizată din două tipuri de carne delicioasă, gâscă și iepure, pentru a asigura un aport optim de proteine.

Care conservă Panzi FitActive se mândrește cu un conținut minim de 32% carne, asigurându-i animalului dumneavoastră de companie o masă hrănitoare și sățioasă.

  • Contia conține fructe naturale, cum ar fi merele, care contribuie la aportul natural de vitamine al câinelui dumneavoastră. Merele sunt bogate în vitamine și minerale, care sunt importante pentru menținerea sănătății câinelui. De asemenea, conține antioxidanți care ajută la încetinirea îmbătrânirii celulelor.

  • Alimentul este fabricat cu cereale integrale, ceea ce ajută la digestie. Conține toți nutrienții esențiali de care are nevoie un câine adult.

Conservele FitActive se amestecă ușor cu hrana uscată FitActive, astfel încât câinele dumneavoastră se poate bucura de ambele forme ale acestei alimente gustoase și nutritive.

Caned Panzi FitActive Adult Dog cu Gâscă, Iepure și Măr este o alegere excelentă pentru câinele dvs. pentru a obține o masă gustoasă și nutritivă, care se potrivește cu dieta sa sănătoasă și echilibrată.

Nutriție:
Ingrediente din carne și animale (carne mixtă 24%, carne de gâscă 4%, carne de iepure 4%), cereale integrale, mere 4%, minerale.

Ingrediente analitice:
Proteină brută 7,5%, uleiuri și grăsimi brute 4,5%, cenușă brută 2,5%, fibre brute 0,3% umiditate 80%.

Petguru logo
Panzi FitActive Adult Dog Conservă de gâscă, iepure și măr
7,30 lei191,82 lei