Panzi GetWild Dog Adult Sensitive Lamb with Apple

Hrană uscată completă fără grâu pentru câini adulți cu digestie sensibilă.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Panzi GetWild Adult Sensitive Lamb&Rice with Apple este o hrana uscata conceputa pentru caini adulti, care ofera o reteta pe baza de miel si orez, imbogatita cu mere.

Acest produs nu conține pui și grâu, deci este potrivit în special pentru câinii cu digestie sensibilă și, de asemenea, nu conține produse lactate și ouă.

– Mâncarea conține proteine ​​de miel de înaltă calitate, care oferă o gamă largă de aminoacizi esențiali și sunt, de asemenea, bogate în vitamine B și minerale, promovând sănătatea sistemului digestiv.

– Ca boabe ușor digerabile, orezul oferă o sursă ideală de carbohidrați, în timp ce conținutul de vitamina C și fibrele merelor susțin sistemul imunitar și digestia.

Mâncarea conține și prebiotice, care favorizează creșterea bacteriilor care susțin digestia. Cu 25% proteină brută și 14% grăsimi, compoziția oferă nutrienții de care are nevoie un câine adult activ.

Compoziție: Carne și ingrediente de origine animală (vită, porc, miel: min. 33%, din care miel min. 4%), porumb, sorg, grăsimi și uleiuri (grăsime de vită), orez, pelete de sfeclă uscată, pește și derivate din pește ( somon min. 2%), fibre alimentare, mere uscate, F.O.S., MOS (mananoligozaharide), ulei de somon, extract de yucca schidigera, sulfat de glucozamină (600 mg/kg) Compoziție analitică: Proteine ​​brute: 25,00%, Grăsimi și uleiuri: 14,00%, Fibră brută: 2,00%, Cenușă brută: 12,00%, Conținut de umiditate: 10,00%.

Vitamine și minerale adăugate (/kg): vitamina A: 7.200,00 UI/kg, vitamina E: 100 mg/kg, calciu: 0,34%.

Depozitare: la loc uscat, racoros. Aveți întotdeauna apă proaspătă în fața câinelui.

Petguru logo
Panzi GetWild Dog Adult Sensitive Lamb with Apple
149,02 lei298,03 lei