Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Wild Boar & Berry

Julius-K9 Grain Free Utility Dog Hypoallergenic Adult Wild Boar & Berry este o hrană completă pentru câini, fără cereale, realizată din carne de mistreț și carne de vită și somon

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Julius-K9 Grain Free Utility Dog Hypoallergenic Adult Wild Boar & Berry este o hrană uscată de înaltă calitate, fără cereale, dezvoltată pentru câini adulți. Conține o combinație de surse de carne integrale și hipoalergenice, precum mistreț, vită și somon. Este recomandată în mod special pentru câinii adulți de talie medie și mare, poate fi, de asemenea, o alegere ideală pentru câinii cu alergii la pui.

  • JULIUS K-9 Utility Dog este concepută pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinilor aflați în antrenament sau câini de lucru. Formula a fost optimizată acordându-se o atenție deosebită susținerii sistemelor imunitar și nervos. Hrana oferă un suport energetic general și conține ingrediente de înaltă calitate.
  • În plus pe lângă carne de miel, formula conține și carne de vită și de somon. Aceste surse de carne hipoalergenice sunt ideale pentru câinii cu alergie la pui. Carnea de miel și de vită sunt bogate în aminoacizi esențiali, vitamine și minerale care susțin dezvoltarea musculară și mențin nivelul de energie. De asemenea, conține un cocktail de plante care ajută la prevenirea artritei și susține sistemul imunitar. Iar conținutul ridicat de fibre promovează sănătatea digestivă la câini.
  • JULIUS-K9 este o companie de succes din 1997, cu un palmares remarcabil pe piața echipamentelor pentru câini de sport, câini de lucru și câini de hobby. Gama de hrană pentru câini JULIUS K-9 Professional Grain Free a fost dezvoltată ținând cont de metabolismul și preferințele ale câinilor. Toate dietele sunt formulate fără porumb, grâu, orez și soia și sunt ușor de digerat și foarte digerabile. În plus, glucozamina din hrană susține sistemul musculo-scheletic al câinilor.

Ingrediente:

Ingrediente din carne și preparate de orginiă animală (min. 14% făină de mistreț, min. 9% făină de vită, min. 8% făină de pește), mazăre, cartofi, linte (roșie, galbenă, verde), fasole pestrita, fasole roșie, fasole de cal, lucernă uscată, seu de vită, fibre alimentare, F.O.S, morcov, drojdie, pere, rozmarin, glucozamină, Anisi fructus, Sambuci flos, Menthae pip.folium, Melissae herba, Urticae folium, Cinnamomi cortex, Cardui mariae fructus.

Valorile conținutului: Proteină brută: 22,00%, Grăsimi și uleiuri: 12,00%, Fibre brute: 8,00%, Cenușă brută: 8,00%, Conținut de umiditate: max. 10,00%.

Petguru logo
Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Wild Boar & Berry
11,04 lei546,23 lei