Julius-K9 GF Hypoallergenic Senior Lamb & Herbals

Julius-K9 GF Hypoallergenic Senior Lamb & Herbals este o hrană completă pentru câini seniori, cu miel ca sursă principală de proteine și plante medicinale.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Julius-K9 GF Hypoallergenic Senior Lamb & Herbals este o hrană gustoasă și hipoalergenică dezvoltată pentru câinii seniori. Specialitatea hranei este combinația de miel, legume și ierburi, ceea ce o face atractivă pentru câini. Această hrană este recomandată în special pentru câinii cu intoleranțe alimentare, deoarece este formulată cu o formulă hipoalergenică.

  • În plus față de miel, dieta conține și carne de vită și de somon ca sursă de proteine animale. Carnea de miel este bogată în proteine de înaltă calitate care conțin aproape toți aminoacizii esențiali. Bogată în vitaminele B și minerale, este ușor digerabilă și ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos.
  • Legumele și fructele din alimentație, cum ar fi mazărea, perele și fasolea boabe, susțin sistemul imunitar al animalului și au un efect pozitiv asupra digestiei. Amestecul de ierburi care se găsește în hrana pentru animale reduce inflamația și durerea articulară. Acestea susțin funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv și oferă antioxidanții necesari.
  • În plus, formula conține glucozamină, care joacă un rol important în protecția cartilajelor.

Această hrană uscată delicioasă oferă nutrienții necesari și asigură o dietă sănătoasă și o calitate a vieții.

Compoziție:
Carne și ingrediente de origine animală (min.10% făină de miel, min.9% făină de vită, min.8% făină de pește), cartofi, mazăre, linte (roșie, galbenă, verde), fasole roșie, fasole roșie, fasole de rinichi, fasole de cal, lucernă uscată, seu de vită, fibre dietetice, F.O.S, morcov, drojdie, drojdie, pară, rozmarin, glucozamină, Anisi fructus, Sambuci flos, Menthae pip.folium, Melissae herba, Urticae folium, Cinnamomi cortex, Cardui mariae fructus.

Valorile conținutului:
Proteine din grâu: 24,00%, Grăsimi și uleiuri: 9,00%, Fibre brute: 7,00%, Cenușă brută: 9,50%, Conținut de umiditate: max. 10,00%.

 

Petguru logo
Julius-K9 GF Hypoallergenic Senior Lamb & Herbals
11,04 lei516,88 lei