Happy&Fit Professional Plus Performance Poultry&Rice

Dimensiunea mare (1,7 cm) a boabelor de hrană a fost dezvoltată pentru a satisface nevoile câinilor de rase mari.

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Happy&Fit Professional Plus Performance Poultry&Rice este o hrană uscată delicioasă cu carne de pasăre dezvoltată pentru câini adulți de talie mare.

Această hrană este special concepută pentru câinii de talie mare și este realizată cu o combinație delicioasă de arome.

Formula Happy&Fit nu conține arome artificiale adăugate, gluten de grâu, soia, potențiatori de aromă artificială sau conservanți pentru a asigura o nutriție naturală și sănătoasă.

Dimensiunea mare a boabelor de hrană (1,7 cm) este adaptată la nevoile câinilor de rase mari.

Această hrană uscată delicioasă este ușor de digerat și conține ingrediente de calitate selectate pentru a susține condiția fizică și bunăstarea câinelui dumneavoastră.

  • Carnele de pui sunt bogate în proteine benefice și aminoacizi care contribuie la sănătatea fizică. Sunt, de asemenea, o sursă naturală de condroitină, care ajută la menținerea flexibilității articulațiilor și a cartilajelor sănătoase.
  • Făina de cartofi și proteinele din mazăre oferă o opțiune nutrițională bogată în proteine și fără alergeni.
  • Pomul uscat de mere, pulpa de sfeclă, semințele de in și cicoarea sunt surse naturale de fibre care pot susține digestia.

Contenutul echilibrat de proteine (25%) și grăsimi (14%) al dietei ajută la menținerea unui stil de viață în formă.

Vitaminele, mineralele, algele marine și roșiile uscate întăresc apărarea naturală a cățeilor. Pulpa de sfeclă este bogată în vitamine și bogată în fibre pentru a susține o digestie optimă la căței. Uleiul de pește ajută la menținerea blănii frumoase și strălucitoare a câinilor și a pielii sănătoase.

Extractul de midii verzi conține glucozamină și sulfat de condroitină, care ajută la menținerea articulațiilor și cartilajelor sănătoase. Iar nivelurile adecvate de calciu și fosfor susțin sănătatea oaselor.

Compoziție: Carne proaspătă de pasăre (20%), proteine de pasăre (uscate, 19%), orez (19%), făină de cartofi, mazăre (uscată), pulpă de sfeclă uscată, grăsime de pasăre, tărâțe de orez, semințe de in, proteine hidrolizate, ulei de pește (0,5%), piure de roșii (uscate, 0,5%) morcov (uscat, 0,5%), tescovină de mere (uscată, 0,5%), alge marine (uscate), cicoare (uscată), clorură de sodiu, clorură de potasiu, extract de midie verde (0,1%), sulfat de condroitină (0,05%), glucozamină (0,05%)

Constituenți analitici:Proteine: 25,0%, Grăsimi: 14,0%, Fibre brute: 3,0%, Cenușă brută: 7,9%

Petguru logo
Happy&Fit Professional Plus Performance Poultry&Rice
247,60 lei483,93 lei