Panzi FitActive hipoalergenic Lamb, Apple & Rice XXL

O hrană uscată perfectă și echilibrată de înaltă calitate pentru câini cu activitate normală și/sau alergii alimentare (alergie la pui).

0 opinie
Alege dintre variante!
bucată

Descrierea produsului

Producător autohton, Panzi oferă unul dintre cele mai bune produse pentru animale de companie în raport calitate-preț. Gama include carne de pui, nucă de pui și Panzi NEXT, complet hipoalergenică.

Panzi Fit active hypoallergenic miel este cea mai populară hrană pentru pui!

Făina de carne de miel valoroasă, foarte digerabilă, este ingredientul principal al hranei. Este o sursă completă și extrem de gustoasă de proteine!

Cornul și granița și ricele oferă o sursă de carbohidrați pentru animalele de companie, precum și minerale valoroase, vitamine și fibre.

Proteine valoroase suplimentare sunt furnizate de fura de carne de pește și extracte de proteine vegetale, adăugând valoare produsului. În plus, Panzi Hypo Lamb conține și măr și morcovi pentru un plus de palatabilitate și un plus de vitamine și fibre.

O sursă de glucozamină a fost de asemenea adăugată pentru a proteja articulațiile, deoarece Panzi este conștient de importanța sănătății câinilor pentru proprietari.

Valoare nutrițională ridicată!Acest produs este recomandat pentru câini de peste 25 kg!

Cealaltă parte a produsului este recomandată pentru câini de peste 25 kg!

Ingrediente: carne și derivați de origine animală: făină de carne de miel (25,00%), porumb, uleiuri și grăsimi, grâu, tărâțe, pește și derivați de pește: făină de carne de pește (6,00%), orez, extracte de proteine vegetale, premix, digestiv, măr(1,00%), morcov(1,00%), sulfat de glucozamină (0,06%), yucca schidigera (0,04%),.

Compoziție analitică: proteină brută: 25,00%, uleiuri și grăsimi brute: 14,00%, cenușă brută: 10,47%, fibre brute: 1,84%, conținut de umiditate: max 10,00%.

Aditivi cu valoare nutritivă:Ca D-pantotenat de calciu ((3a841): 0,58%, Seleniu Se selenit de sodiu (3b801): 0,31 mg/kg, Vitamina A retinil acetat (a3672): 6177,6 UI/kg, Vitamina E alfa tocoferol acetat (a3700): 36,7 mg/kg

Petguru logo
Panzi FitActive hipoalergenic Lamb, Apple & Rice XXL
202,88 lei557,50 lei